Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worcester.Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.
biersaus met ajuin
rundbouillonboter Worcestershiresausrundfondpeper en zout
Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worcester.Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.
rundbouillonboter Worcestershiresausrundfondpeper en zout
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!