biersaus met ajuin
Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worcester. Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.

biersaus met ajuin

rundbouillon boter Worcestershiresaus rundfond peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
Trappist of ander bruin bier uien
print

biersaus met ajuin

Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worcester. Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.
rundbouillon boter Worcestershiresaus rundfond peper en zout
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 verse uien
voorbeeld van toepassing:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
Trappist of ander bruin bier uien