tartaarsaus

tartaarsaus

bieslook kappertjes peterselie sjalot bieslook kappertjes peterselie
ingrediënten - info eieren mosterd koolzaadolie witte balsamico peper en zout sjalotje
Er zijn vele varianten denkbaar op het thema ‘tartaarsaus’. Belangrijkste constante is de mayonaise als basis. Die wordt daarna verrijkt met diverse smaakmakers. Behalve deze die in dit recept gebruikt worden, kan je onder andere ook kiezen voor lente-uitjes, dragon of augurkjes. Het verschil met remouladesaus is dat er daarin geen hardgekookt ei verwerkt wordt.
Maak eerst een mayonaise. Giet een volledig ei samen met een eetlepel mosterd en een scheut olie in de blender. Mix op volle kracht en voeg met kleine scheutjes olie toe, tot de mayonaise pakt en de gewenste dikte bereikt heeft. Breng op smaak met scheutjes witte balsamico-azijn, peper en zout. Maak er nu een tartaarsaus van door de mayonaise te mengen met een zeer fijn gesnipperd sjalotje, uitgelekte kappertjes, gesnipperde peterselie, gesnipperd bieslook en een fijn geplet hard gekookt ei.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

tartaarsaus

bieslook kappertjes peterselie sjalot bieslook kappertjes peterselie
bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info eieren mosterd koolzaadolie witte balsamico peper en zout sjalotje
Maak eerst een mayonaise. Giet een volledig ei samen met een eetlepel mosterd en een scheut olie in de blender. Mix op volle kracht en voeg met kleine scheutjes olie toe, tot de mayonaise pakt en de gewenste dikte bereikt heeft. Breng op smaak met scheutjes witte balsamico-azijn, peper en zout. Maak er nu een tartaarsaus van door de mayonaise te mengen met een zeer fijn gesnipperd sjalotje, uitgelekte kappertjes, gesnipperde peterselie, gesnipperd bieslook en een fijn geplet hard gekookt ei.
Er zijn vele varianten denkbaar op het thema ‘tartaarsaus’. Belangrijkste constante is de mayonaise als basis. Die wordt daarna verrijkt met diverse smaakmakers. Behalve deze die in dit recept gebruikt worden, kan je onder andere ook kiezen voor lente- uitjes, dragon of augurkjes. Het verschil met remouladesaus is dat er daarin geen hardgekookt ei verwerkt wordt.
privacy beleid