Griekse aardappeltjes uit de oven

Griekse aardappeltjes uit de oven

olijfolie knoflookvlokken oregano peper en zout
kook de aardappelen half gaar. Laat even afkoelen en snijd ze daarna ongeschild in partjes. Maak een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflookvlokken, gedroogde oregano, peper en zout. Voeg samen met de aardappelpartjes en roer goed om. Schep de bereiding in een ovenschotel. Zet de schotel 25 minuten op heteluchtstand in een oven voorverwarmd op 210°C. Roer ze in die tijd nog een keertje goed om.
ingrediënten - info kleine aardappelen citroen
Creatief Koken de              passie kookvurige

Griekse

aardappeltjes

uit de oven

ingrediënten - info kleine aardappelen citroen
ingrediënten bereiding
olijfolie knoflookvlokken oregano peper en zout
kook de aardappelen half gaar. Laat even afkoelen en snijd ze daarna ongeschild in partjes. Maak een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflookvlokken, gedroogde oregano, peper en zout. Voeg samen met de aardappelpartjes en roer goed om. Schep de bereiding in een ovenschotel. Zet de schotel 25 minuten op heteluchtstand in een oven voorverwarmd op 210°C. Roer ze in die tijd nog een keertje goed om.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige