Griekse aardappeltjes uit de oven

Griekse aardappeltjes uit de oven

olijfolie knoflookvlokken oregano peper en zout
Kook de aardappelen half gaar. Laat even afkoelen en snijd ze daarna ongeschild in partjes. Maak een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflookvlokken, gedroogde oregano, peper en zout. Voeg samen met de aardappelpartjes en roer goed om. Schep de bereiding in een ovenschotel. Zet de schotel 25 minuten op heteluchtstand in een oven voorverwarmd op 210°C. Roer ze in die tijd nog een keertje goed om.
Creatief Koken de              passie kookvurige
kleine aardappelen citroen
print

Griekse

aardappeltjes

uit de oven

olijfolie knoflookvlokken oregano peper en zout
Kook de aardappelen half gaar. Laat even afkoelen en snijd ze daarna ongeschild in partjes. Maak een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflookvlokken, gedroogde oregano, peper en zout. Voeg samen met de aardappelpartjes en roer goed om. Schep de bereiding in een ovenschotel. Zet de schotel 25 minuten op heteluchtstand in een oven voorverwarmd op 210°C. Roer ze in die tijd nog een keertje goed om.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 aardappelen
kruimelpad:
voorbeeld van toepassing:
de              passie Creatief Koken kookvurige
kleine aardappelen citroen