Griekse
aardappeltjes
uit de oven
olijfolie
knoflookvlokken
oregano
peper en zout
Kook de aardappelen half gaar. Laat even
afkoelen en snijd ze daarna ongeschild in
partjes. Maak een mengsel van olijfolie,
citroensap, knoflookvlokken, gedroogde
oregano, peper en zout. Voeg samen met de
aardappelpartjes en roer goed om.
Schep de bereiding in een ovenschotel. Zet de
schotel 25 minuten op heteluchtstand in een
oven voorverwarmd op 210°C. Roer ze in die
tijd nog een keertje goed om.
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
voorbeeld van toepassing:
kleine aardappelen
citroen