Parmezaancrème met truffelgelei

Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmesan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g Parmezaan 100 g truffeljus
40 g kippenbouillon gelatine volkorenbrood
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

Parmezaancrème

met truffelgelei

Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmesan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g Parmezaan 100 g truffeljus
Ingrediënten Bereiding
40 g kippenbouillon gelatine volkorenbrood
de              passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken