Creatief Koken de              passie kookvurige Parmezaancrème met truffelgelei
Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmezaancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmezaan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g parmezaan 110 g truffeljus
40 g kippenbouillon 1 blad gelatine volkorenbrood
print
Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmezaancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmezaan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g parmezaan 110 g truffeljus
40 g kippenbouillon 1 blad gelatine volkorenbrood
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
selectie:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 truffel
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept