Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillonen geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmezaancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmezaan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmezaancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmezaan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!