Parmezaancrème met truffelgelei

Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Warm de room op met de parmezaan en een blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmesan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo. Afwerken met verkruimeld getoasted brood.
0,5 l room 125 g Parmezaan 100 g truffeljus

feestelijke recepten

40 g kippenbouillon gelatine volkorenbrood
de              passie Creatief Koken kookvurige

Parmezaancrème

met truffelgelei

Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Warm de room op met de parmezaan en een blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmesan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo. Afwerken met verkruimeld getoasted brood.
0,5 l room 125 g Parmezaan 100 g truffeljus
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

40 g kippenbouillon gelatine volkorenbrood
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid