Creatief Koken de              passie kookvurige

parmezaancrème met truffelgelei

Parmezaancrème met truffelgelei
Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmesancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmesan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g parmezaan 100 g truffeljus
40 g kippenbouillon 1 blad gelatine volkorenbrood

parmezaancrème

met truffelgelei

Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmesancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmesan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g parmezaan 100 g truffeljus
Ingrediënten Bereiding
40 g kippenbouillon 1 blad gelatine volkorenbrood
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français receptfiche receptfiche