lolly's met tomaat en mozzarella

lolly’s met tomaat en mozzarella

ingrediënten - info kerstomaatjes mozzarella olijfolie peterselie knoflook
De tapenade vraagt de meeste keukentijd. Voor het overige zet je deze plank in een mum van tijd op de aperitieftafel. Met dit stijlvolle borrelhapje en een paar soortgelijken, zet je meteen de toon en scherpt de verwachtingen aan voor de rest van het menu.
Halveer de kerstomaatjes en maak ze leeg. Duw in elk tomaatje een theelepel tapenade. Steek een bolletje mozzarella op een prikker en daaronder een gevuld kerstomaatje. Bestrooi het bolletje mozzarella al draaiend met een mix van gedroogde peterselie met knoflook. Zet de lolies in een hoog glas op tafel, of zoals op foto, steek ze in een daartoe bestemd houten bord.
Tapenade: kappertjes olijven ansjovisfilet knoflook olijfolie
Maak de tapenade: spoel de kappertjes goed en voeg ze samen met ontpitte olijven, een ansjovisfilet en een paar teentjes knoflook in de blender. Mix met een scheutje olijfolie tot een homogene pasta.
Creatief Koken de              passie kookvurige

lolly’s met tomaat

en mozzarella

Maak de tapenade: spoel de kappertjes goed en voeg ze samen met ontpitte olijven, een ansjovisfilet en een paar teentjes knoflook in de blender. Mix met een scheutje olijfolie tot een homogene pasta.
ingrediënten - info kerstomaatjes mozzarella olijfolie peterselie knoflook
De tapenade vraagt de meeste keukentijd. Voor het overige zet je deze plank in een mum van tijd op de aperitieftafel. Met dit stijlvolle borrelhapje en een paar soortgelijken, zet je meteen de toon en scherpt de verwachtingen aan voor de rest van het menu.
Halveer de kerstomaatjes en maak ze leeg. Duw in elk tomaatje een theelepel tapenade. Steek een bolletje mozzarella op een prikker en daaronder een gevuld kerstomaatje. Bestrooi het bolletje mozzarella al draaiend met een mix van gedroogde peterselie met knoflook. Zet de lolies in een hoog glas op tafel, of zoals op foto, steek ze in een daartoe bestemd houten bord.
Ingrediënten Bereiding
Tapenade: kappertjes olijven ansjovisfilet knoflook olijfolie
de              passie Creatief Koken kookvurige