Maak soep van de gelijke hoeveelheden aardappelen, knolselder, prei en uien. Vul de soepketel aan met kippenbouillon. Laat een half uurtje sudderen tot de groenten gaar zijn. Mix de soep en giet ze door een puntzeef in een pot. Voeg room toe. Kruid met peper en zout en laat licht inkoken. In het bord: werk de borden af met gekookte rode biet in jullienne gesneden, gerookte eendenfinettes en peterselie.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Maak soep van de gelijke hoeveelheden aardappelen, knolselder, prei en uien. Vul de soepketel aan met kippenbouillon. Laat een half uurtje sudderen tot de groenten gaar zijn. Mix de soep en giet ze door een puntzeef in een pot. Voeg room toe. Kruid met peper en zout en laat licht inkoken. In het bord: werk de borden af met gekookte rode biet in jullienne gesneden, gerookte eendenfinettes en peterselie.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.