kipfilet in balsamico-roomsaus

kipfilet in balsamico-roomsaus

olijfolie balsamico ricotta peper en zout
Snijd de filets in repen en kruid met peper en zout. Bak de reepjes rondom bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Blus af met een paar flinke scheuten balsamicoazijn. Giet er een glas kippenbouillon bij. Schep nu een kuipje ricotta in de pan. Roer om tot een smeuïge saus. Laat afgedekt sudderen tot de kippenreepjes gaar zijn. Dit gerechtje wordt hier geserveerd met bolcourgettes in Ligurische stijl.
kippenwit kippenbouillon
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

kipfilet in

balsamicoroomsaus

olijfolie balsamico ricotta peper en zout
Snijd de filets in repen en kruid met peper en zout. Bak de reepjes rondom bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Blus af met een paar flinke scheuten balsamicoazijn. Giet er een glas kippenbouillon bij. Schep nu een kuipje ricotta in de pan. Roer om tot een smeuïge saus. Laat afgedekt sudderen tot de kippenreepjes gaar zijn. Dit gerechtje wordt hier geserveerd met bolcourgettes in Ligurische stijl.
kipfilet in balsamico-roomsaus
kippenwit kippenbouillon
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee:
de              passie Creatief Koken kookvurige