bruschetta met tomaten en buffelmozzarella

bruschetta met tomaten en buffelmozzarella

salie platte peterselie verse basilicum olijfoliespray peper en zout oude balsamico
Voorbereiding. Ontvel de tomaten. Hang ze een half minuutje in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. Verwijder de schil, halveer en haal de pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes. Snipper een sjalotje en een knoflookteentje. Meng beide met de tomatenblokjes. Hak een paar salieblaadjes en een paar plukjes platte peterselie en meng ze met de rest van de bereiding. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Bruschetta wordt meestal gemaakt op basis van stokbrood of chiabatta. Hier wordt gekozen voor briochebrood, dat krokant gegrild wordt in de toaster. Het geeft een iets zoetere toetst aan deze eenvoudige, maar gezonde snack.
Steek een paar sneetjes briochebrood in de toaster en grill ze rondom bruin. Bestuif de toastjes met olijfoliespray. Dresseer met de tomatenmengeling en leg daarop schijven buffelmozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum en voor de fijnproevers, met een straaltje oude rode balsamico.
san marzano tomaten toastbrood sjalotje knofloof
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

bruschetta met

tomaten en

buffelmozzarella

Voorbereiding. Ontvel de tomaten. Hang ze een half minuutje in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. Verwijder de schil, halveer en haal de pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes. Snipper een sjalotje en een knoflookteentje. Meng beide met de tomatenblokjes. Hak een paar salieblaadjes en een paar plukjes platte peterselie en meng ze met de rest van de bereiding. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Bruschetta wordt meestal gemaakt op basis van stokbrood of chiabatta. Hier wordt gekozen voor briochebrood, dat krokant gegrild wordt in de toaster. Het geeft een iets zoetere toetst aan deze eenvoudige, maar gezonde snack.
Steek een paar sneetjes briochebrood in de toaster en grill ze rondom bruin. Bestuif de toastjes met olijfoliespray. Dresseer met de tomatenmengeling en leg daarop schijven buffelmozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum en voor de fijnproevers, met een straaltje oude rode balsamico.
salie platte peterselie verse basilicum olijfoliespray peper en zout oude balsamico
san marzano tomaten toastbrood sjalotje knofloof
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 tomaten - kerstomaten 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 basilicum
selectie:
ook bijpassend bij :
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige