uitsmijter royal
Royal: rosbief gesnipperde gerookte zalm gebakken ui gebakken champignons sla basilicum gesnipperde lente-ui Ardense gerookte hesp komkommerschijfjes gebakken ontbijtspek mayonaise
Beleg een beboterde snee getoast wit brood met kaas, ham en een spiegelei gekruid met peper en zout. Decoreer het bord met een waaiertje augurk en tomatenschijfjes. In de ‘Royal’ versie kan je het bord verder afwerken met bijkomende elementen zoals aangegeven bij de ingrediënten in de boodschappenlijst.

uitsmijter royal

Dit is dus één van de typisch Nederlandse snacks en laat die nu toch wel van Duitse origine zijn zeker! Blijkt dat de oerversie ervan in Berlijn op tafel gezet werd. De Nederlandse benaming zou dan weer uit Amsterdam stammen. Nadat hun shift erop zat, was dit het lievelingsontbijt van de Amsterdamse buitenwippers van bars er dancings, . Waar of niet, het klinkt even mooi als het smaakt.
Basis: wit brood boter eieren jong belegen kaas beenhesp augurken tomaten peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige print

uitsmijter royal

Beleg een beboterde snee getoast wit brood met kaas, ham en een spiegelei gekruid met peper en zout. Decoreer het bord met een waaiertje augurk en tomatenschijfjes. In de ‘Royal’ versie kan je het bord verder afwerken met bijkomende elementen zoals aangegeven bij de ingrediënten in de boodschappenlijst.
Dit is dus één van de typisch Nederlandse snacks en laat die nu toch wel van Duitse origine zijn zeker! Blijkt dat de oerversie ervan in Berlijn op tafel gezet werd. De Nederlandse benaming zou dan weer uit Amsterdam stammen. Nadat hun shift erop zat, was dit het lievelingsontbijt van de Amsterdamse buitenwippers van bars er dancings, . Waar of niet, het klinkt even mooi als het smaakt.
Royal: rosbief gesnipperde gerookte zalm gebakken ui gebakken champignons sla basilicum gesnipperde lente-ui Ardense gerookte hesp komkommerschijfjes gebakken ontbijtspek mayonaise
Basis: wit brood boter eieren jong belegen kaas beenhesp augurken tomaten peper & zout
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
selectie:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige