panna cotta met meloen

panna cotta met meloen

Pureer het vlees van de meloen. Los de agaragar op in de amandelmelk gemengd met de lichte room. Doe er een scheutje vloeibare stevia of een zakje vanillesuiker bij. Breng aan de kook en laat 2 minuten doorkoken op zacht vuur. Roer af het vuur de gepureerde meloen door de bereiding. Giet die in kleine glazen en zet minstens 3 uur in de koelkast. Rooster amandelmeel in een droge pan en daarna een handvol amandelschilfers. Bedek de glaasjes voor het opdienen met een laagje geroosterd amandelmeel en daarop wat amandelschilfers.
stevia of zakje vanillesuiker amandelmeel amandelschilfers
Creatief Koken de              passie kookvurige
meloen (cavaillon) 4 g agaragar 40 cl amandelmelk 12,5 cl lichte room
print

panna cotta

met meloen

Pureer het vlees van de meloen. Los de agaragar op in de amandelmelk gemengd met de lichte room. Doe er een scheutje vloeibare stevia of een zakje vanillesuiker bij. Breng aan de kook en laat 2 minuten doorkoken op zacht vuur. Roer af het vuur de gepureerde meloen door de bereiding. Giet die in kleine glazen en zet minstens 3 uur in de koelkast. Rooster amandelmeel in een droge pan en daarna een handvol amandelschilfers. Bedek de glaasjes voor het opdienen met een laagje geroosterd amandelmeel en daarop wat amandelschilfers.
stevia of zakje vanillesuiker amandelmeel amandelschilfers
de              passie Creatief Koken kookvurige
meloen (cavaillon) 4 g agaragar 40 cl amandelmelk 12,5 cl lichte room
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 meloen
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: