Kerstbiscuit

Kerstbiscuit

Klop de 10 eieren met 250 g suiker een tiental minuten in de keukenrobot. Meng met 250 g patisseriebloem, 50 g amandelpoeder gemengd met 50 g fijne suiker, 15 g zetmeel (type maïzena) en de zeste van een onbespoten sinaasappel.
1 geraspte sinaasappelschil poedersuiker cacaopoeder room versiering
Stort het deeg in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm. Zet die 25 minuten in een oven voorverwarmd op 190°C. Laat afkoelen en stort het biscuit dan op een dienbord. Versier met poedersuiker, of in een meer feestelijke kerstpresentatie met opgeklopte slagroom, cacaopoeder en allerhande kerstversiering voor patisserie.
Creatief Koken de              passie kookvurige
10 eieren 300 g suiker 250 g bloem 50 g amandelpoeder 15 g zetmeel
print

Kerstbiscuit

Klop de 10 eieren met 250 g suiker een tiental minuten in de keukenrobot. Meng met 250 g patisseriebloem, 50 g amandelpoeder gemengd met 50 g fijne suiker, 15 g zetmeel (type maïzena) en de zeste van een onbespoten sinaasappel.
Stort het deeg in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm. Zet die 25 minuten in een oven voorverwarmd op 190°C. Laat afkoelen en stort het biscuit dan op een dienbord. Versier met poedersuiker, of in een meer feestelijke kerstpresentatie met opgeklopte slagroom, cacaopoeder en allerhande kerstversiering voor patisserie.
1 geraspte sinaasappelschil poedersuiker cacaopoeder room versiering
de              passie Creatief Koken kookvurige
10 eieren 300 g suiker 250 g bloem 50 g amandelpoeder 15 g zetmeel
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
Kerst en eindejaar
selectie
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: