Kerstbiscuit

Kerstbiscuit

10 eieren 250 g suiker 250 g bloem 50 g amandelpoeder 50 g suiker 15 g zetmeel
Klop de 10 eieren met 250 g suiker een tiental minuten in de keukenrobot. Meng met 250 g patisseriebloem, 50 g amandelpoeder gemengd met 50 g fijne suiker, 15 g zetmeel (type maïzena) en de zeste van een onbespoten sinaasappel.
1 geraspte sinaasappelschil poedersuiker cacaopoeder room versiering
Stort het deeg in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm. Zet die 25 minuten in een oven voorverwarmd op 190°C. Laat afkoelen en stort het biscuit dan op een dienbord. Versier met poedersuiker, of in een meer feestelijke kerstpresentatie met opgeklopte slagroom, cacaopoeder en allerhande kerstversiering voor patisserie.
Creatief Koken de              passie kookvurige

Kerstbiscuit

10 eieren 250 g suiker 250 g bloem 50 g amandelpoeder 50 g suiker 15 g zetmeel
Klop de 10 eieren met 250 g suiker een tiental minuten in de keukenrobot. Meng met 250 g patisseriebloem, 50 g amandelpoeder gemengd met 50 g fijne suiker, 15 g zetmeel (type maïzena) en de zeste van een onbespoten sinaasappel.
Bereiding Ingrediënten
Stort het deeg in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm. Zet die 25 minuten in een oven voorverwarmd op 190°C. Laat afkoelen en stort het biscuit dan op een dienbord. Versier met poedersuiker, of in een meer feestelijke kerstpresentatie met opgeklopte slagroom, cacaopoeder en allerhande kerstversiering voor patisserie.
1 geraspte sinaasappelschil poedersuiker cacaopoeder room versiering
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige