wintersoep met aardpeer, pastinaak en paarse wortelen
prei selder kippenbouillon culinaire room kastanjes peper en zout

wintersoep met aardpeer, pastinaak en paarse wortelen

ingrediënten - info pastinaak aardpeer paarse wortelen sjalotjes peterselie
In een gewone kookpot: leg er de groenten in, giet er bouillon over tot het gewenste volume. Breng aan de kook en laat een half uurtje sudderen tot de groenten gaar zijn. Zet dan de staafmixer in de soep en pureer tot een romige massa. Meng met een busje room. Op het bord: schep de soep in voorverwarmde diepe borden. Werk af met een paar gekneusde voorgekookte en opgewarmde kastanjes, plukjes peterselie en lijntjes room.
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Kuis, schil en snijd de groenten in grove stukken: de aardpeer, pastinaak, paarse wortelen, sjalotjes, prei en selder. Maak een kippenbouillon, ofwel vers ofwel met bouillonblokjes. In een soepmachine: Doe alle ingrediënten in de soepmachine, een Magimix of een soortgelijk apparaat en selecteer een programma voor romige soep. Meng met 25 cl room (op ongeveer 1 ½ liter) als de soep klaar is, op de daarvoor bedoelde stand.

wintersoep met

aardpeer, pastinaak

en paarse wortelen

Bereiding de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
prei selder kippenbouillon culinaire room kastanjes peper en zout
Ingrediënten
ingrediënten - info pastinaak aardpeer paarse wortelen sjalotjes peterselie
In een gewone kookpot: leg er de groenten in, giet er bouillon over tot het gewenste volume. Breng aan de kook en laat een half uurtje sudderen tot de groenten gaar zijn. Zet dan de staafmixer in de soep en pureer tot een romige massa. Meng met een busje room. Op het bord: schep de soep in voorverwarmde diepe borden. Werk af met een paar gekneusde voorgekookte en opgewarmde kastanjes, plukjes peterselie en lijntjes room.
privacy beleid
Kuis, schil en snijd de groenten in grove stukken: de aardpeer, pastinaak, paarse wortelen, sjalotjes, prei en selder. Maak een kippenbouillon, ofwel vers ofwel met bouillonblokjes. In een soepmachine: Doe alle ingrediënten in de soepmachine, een Magimix of een soortgelijk apparaat en selecteer een programma voor romige soep. Meng met 25 cl room (op ongeveer 1 ½ liter) als de soep klaar is, op de daarvoor bedoelde stand.