4 g agar agar vloeibare stevia
Halveer de aardbeitjes en zet ze op laag vuur zonder toevoeging van water. Laat een half uurtje sudderen en uitdampen. Voeg een paar minuten voor het einde de agar- agar toe en laat meekoken. Proef even en corrigeer de smaak indien gewenst met een paar druppels vloeibare stevia, maar écht nodig is dit niet. Laat de stroperige substantie een beetje afkoelen en giet ze dan in de lege bokaaltjes. Laat verder afkoelen en sluit ze af. De bewaartijd is korter dan het industriële product, maar met kleine hoeveelheden als deze is dat geen probleem.

aardbeienconfituur zonder suiker

aardbeienconfituur
1 kg aarbeien
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

aardbeienconfituur

zonder suiker

4 g agar agar vloeibare stevia
Halveer de aardbeitjes en zet ze op laag vuur zonder toevoeging van water. Laat een half uurtje sudderen en uitdampen. Voeg een paar minuten voor het einde de agar-agar toe en laat meekoken. Proef even en corrigeer de smaak indien gewenst met een paar druppels vloeibare stevia, maar écht nodig is dit niet. Laat de stroperige substantie een beetje afkoelen en giet ze dan in de lege bokaaltjes. Laat verder afkoelen en sluit ze af. De bewaartijd is korter dan het industriële product, maar met kleine hoeveelheden als deze is dat geen probleem.
1 kg aarbeien
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept aardbeien  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
selectie:
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige