fruitschotel voor
een dessertbuffet
granaatappelpitten
mango
mandarijntjes
physalis
vijgen
kiwi
Het grootste werk om deze schotel te maken,
is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen
en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor
het overige komt het erop neer om een mooie
presentatie te bedenken.
De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen.
Deze schotel was bedoeld voor het
Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals
deze met petit fours, chocolademousses,
kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden
Kerststronk en een ijsbar.
ananas (mini)
stervrucht
rode en witte druiven
meloen
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: