fruitschotel voor een dessertbuffet
granaatappelpitten mango mandarijntjes physalis vijgen kiwi
Het grootste werk om deze schotel te maken, is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor het overige komt het erop neer om een mooie presentatie te bedenken. De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen. Deze schotel was bedoeld voor het Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals deze met petit fours, chocolademousses, kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden Kerststronk en een ijsbar.

fruitschotel voor een dessertbuffet

ananas (mini) stervrucht rode en witte druiven meloen
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

fruitschotel voor

een dessertbuffet

granaatappelpitten mango mandarijntjes physalis vijgen kiwi
Het grootste werk om deze schotel te maken, is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor het overige komt het erop neer om een mooie presentatie te bedenken. De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen. Deze schotel was bedoeld voor het Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals deze met petit fours, chocolademousses, kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden Kerststronk en een ijsbar.
ananas (mini) stervrucht rode en witte druiven meloen
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige