mango mandarijntjes physalis vijgen kiwi
ananas (mini) stervrucht rode en witte druiven meloen granaatappelpitten
Het grootste werk om deze schotel te maken, is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor het overige komt het erop neer om een mooie presentatie te bedenken. De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen. Deze schotel was bedoeld voor het Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals deze met petit fours, chocolademousses, kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden Kerststronk en een ijsbar.

fruitschotel voor een dessertbuffet

eigentijds koken

de              passie Creatief Koken kookvurige

fruitschotel voor een

dessertbuffet

mango mandarijntjes physalis vijgen kiwi
ananas (mini) stervrucht rode en witte druiven meloen granaatappelpitten
Het grootste werk om deze schotel te maken, is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor het overige komt het erop neer om een mooie presentatie te bedenken. De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen. Deze schotel was bedoeld voor het Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals deze met petit fours, chocolademousses, kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden Kerststronk en een ijsbar.

eigentijds koken

Bereiding Ingrediƫnten de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid