hamburger voor fijnproevers
ingrediënten - info Parmezaan gemengde salade avocado eieren bacon kerstomaatjes rode ui bladpeterselie aardbeien gele kiwi Griekse yoghurt tomatenpuree ingemaakte augurken witte balsamico
Mandje van Parmezaanse kaas. Bedek de bodem van een pannetje met geraspte Parmezaan. Zet dit op een zacht vuurtje en wacht tot het kleurt. Schep het koekje uit het pannetje en leg het over een koffiekopje of een andere vorm. Wacht tot het afgekoeld is voor gebruik. .
peper & zout dragon bieslook rundergehakt aubergine gedroogde peterselie knoflookpoeder olijfolie oude rode balsamico komkommer vloeiende bloem plakjes Oud Brugge plakjes geitenkaas sesamzaadjes grisonvlees coeur de boeuf

hamburger voor fijnproevers

Je Parmezaanmandje is nu klaar. Vul dit met een gemengde salade, gebakken avocado, schijfjes hardgekookt ei, krokant gebakken baconreepjes, veelkleurige kerstomaatjes en ringetjes rauwe rode ui. Werk af met bladpeterselie en eventueel een aardbeitje en schijfjes gele kiwi.
De dressing in het zwarte potje, is een mengeling van Griekse yoghurt, tomatenpuree, een paar lepels sap uit een bokaaltje opgelegde augurken, een scheut witte balsamico, peper uit de molen en rotszout uit de molen. Dit werd gemengd met verse gesnipperde dragon en bieslook. Groentefrietjes. Hier wordt gekozen voor staafjes rauwe wortel. Je kan ze ook bakken in de airfryer, vervangen door pastinaak of zoete aardappel. Of vervangen door gewone aardappelfrietjes. De burgers. Maak zeer platte hamburgers van zuiver rundsgehakt gekruid met peper ren zout. Bak ze aan beide zijden tot er kleurloos vocht uitvloeit als je erin prikt met een spiesje. Verder heb je nodig: schijven aubergine, gekruid met gedroogde peterselie en knoflookpoeder, bruin gebakken in olijfolie en op het einde bestoven met oude balsamico. Uien, gebakken tot ze karamelliseren. Komkommer, bestoven met vloeiende bloem gemengd met peper en krokant gebakken. Opgelegde augurken in julienne gesneden. Sneetjes Oud Brugge en plakjes geitenkaas. Rooster ook wat sesamzaadjes en snipper een paar plukjes peterselie. Hier geen spek, maar mager grisonvlees, dat je net zoals ontbijtspek krokant bakt in een pan. De opbouw: in het bakje een bodem gekarameliseerde ui, dan van links naar rechts, aubergine, Oud Brugge, krokante grison, een hamburger, een schijf coeur de boeuf tomaat. In het midden de gebakken komkommer gemengd met de opgewarmde julienne van augurk. Dan in omgekeerde volgorde dezelfde ingrediënten schikken. Zet dit potje in een warme oven op 85°C tot de kaas smelt. Uit de oven afwerken met een paar lepels dressing, de geroosterde sesamzaadjes en gehakte peterselie.
Dit is een hamburger waar heel veel werk aan is. Reken gerust op een tweetal uurtjes keukenleute. Het resultaat maakt het de moeite waard. Dit is gegarandeerd een topper aan tafel. Je kan als creatieve hobbykok eindeloos variëren op het thema en dat maakt het nog leuker om eraan te beginnen.
de              passie Creatief Koken kookvurige
Mandje van Parmezaanse kaas. Bedek de bodem van een pannetje met geraspte Parmezaan. Zet dit op een zacht vuurtje en wacht tot het kleurt. Schep het koekje uit het pannetje en leg het over een koffiekopje of een andere vorm. Wacht tot het afgekoeld is voor gebruik. .

hamburger

voor fijnproevers

Je Parmezaanmandje is nu klaar. Vul dit met een gemengde salade, gebakken avocado, schijfjes hardgekookt ei, krokant gebakken baconreepjes, veelkleurige kerstomaatjes en ringetjes rauwe rode ui. Werk af met bladpeterselie en eventueel een aardbeitje en schijfjes gele kiwi.
Dit is een hamburger waar heel veel werk aan is. Reken gerust op een tweetal uurtjes keukenleute. Het resultaat maakt het de moeite waard. Dit is gegarandeerd een topper aan tafel. Je kan als creatieve hobbykok eindeloos variëren op het thema en dat maakt het nog leuker om eraan te beginnen.
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info Parmezaan gemengde salade avocado eieren bacon kerstomaatjes rode ui bladpeterselie aardbeien gele kiwi Griekse yoghurt tomatenpuree ingemaakte augurken witte balsamico
peper & zout dragon bieslook rundergehakt aubergine gedroogde peterselie knoflookpoeder olijfolie oude rode balsamico komkommer vloeiende bloem plakjes Oud Brugge plakjes geitenkaas sesamzaadjes grisonvlees coeur de boeuf
De dressing in het zwarte potje, is een mengeling van Griekse yoghurt, tomatenpuree, een paar lepels sap uit een bokaaltje opgelegde augurken, een scheut witte balsamico, peper uit de molen en rotszout uit de molen. Dit werd gemengd met verse gesnipperde dragon en bieslook. Groentefrietjes. Hier wordt gekozen voor staafjes rauwe wortel. Je kan ze ook bakken in de airfryer, vervangen door pastinaak of zoete aardappel. Of vervangen door gewone aardappelfrietjes. De burgers. Maak zeer platte hamburgers van zuiver rundsgehakt gekruid met peper ren zout. Bak ze aan beide zijden tot er kleurloos vocht uitvloeit als je erin prikt met een spiesje. Verder heb je nodig: schijven aubergine, gekruid met gedroogde peterselie en knoflookpoeder, bruin gebakken in olijfolie en op het einde bestoven met oude balsamico. Uien, gebakken tot ze karamelliseren. Komkommer, bestoven met vloeiende bloem gemengd met peper en krokant gebakken. Opgelegde augurken in julienne gesneden. Sneetjes Oud Brugge en plakjes geitenkaas. Rooster ook wat sesamzaadjes en snipper een paar plukjes peterselie. Hier geen spek, maar mager grisonvlees, dat je net zoals ontbijtspek krokant bakt in een pan. De opbouw: in het bakje een bodem gekarameliseerde ui, dan van links naar rechts, aubergine, Oud Brugge, krokante grison, een hamburger, een schijf coeur de boeuf tomaat. In het midden de gebakken komkommer gemengd met de opgewarmde julienne van augurk. Dan in omgekeerde volgorde dezelfde ingrediënten schikken. Zet dit potje in een warme oven op 85°C tot de kaas smelt. Uit de oven afwerken met een paar lepels dressing, de geroosterde sesamzaadjes en gehakte peterselie.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige