chocolade-ijs
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker,
de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de
cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de
melk toe.
Klop de slagroom bijna stijf.
Meng beide bereidingen tot een homogene
massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en
bewaar in de diepvries.
Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld
met Brésiliennenootjes, een lepeltje advocaat,
opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
3 eidooiers
100 g poedersuiker
25 cl volle melk
200 cc slagroom
15 g cacao
1 tl oploskoffie
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: