chocolade ijs
3 eidooiers 100 g poedersuiker 25 cl volle melk
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf.
Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advocaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …

chocolade-ijs

200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

chocolade-ijs

Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf.
Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advocaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
3 eidooiers 100 g poedersuiker 25 cl volle melk
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige