aardbeien Romanoff
citroenmelisse aardbeien slagroom poedersuiker
ingrediënten - info tripple sec sinaasappelsap
Snijd de gewassen en ontkroonde aardbeien in partjes. Marineer ze een paar uur in tripple sec met sinaasappelsap.
Mix de helft van de gemarineerde aardbeien tot een gladde coulis en druk die door een zeef. Breng de coulis aan de kook en reduceer met 1/3. Laat volledig afkoelen tot koelkasttemperatuur. Spatel half opgeklopte room onder de ingekookte coulis. Schep er ijscoupes halfvol mee. Vul aan met de rest van de aardbeien. Werk af met een toefje opgeklopte room uit de spuitzak en blaadjes citroenmelisse. Zet koel weg tot gebruik. Je kan eventueel een bolletje vanille-ijs toevoegen aan dit recept. Dan wordt het: aardbeien ‘Romanoff’ met vanille-ijs, op de menukaart.

aardbeien Romanoff

de              passie Creatief Koken kookvurige

aardbeien

Romanoff

citroenmelisse aardbeien slagroom poedersuiker
ingrediënten - info tripple sec sinaasappelsap
Snijd de gewassen en ontkroonde aardbeien in partjes. Marineer ze een paar uur in tripple sec met sinaasappelsap.
Mix de helft van de gemarineerde aardbeien tot een gladde coulis en druk die door een zeef. Breng de coulis aan de kook en reduceer met 1/3. Laat volledig afkoelen tot koelkasttemperatuur. Spatel half opgeklopte room onder de ingekookte coulis. Schep er ijscoupes halfvol mee. Vul aan met de rest van de aardbeien. Werk af met een toefje opgeklopte room uit de spuitzak en blaadjes citroenmelisse. Zet koel weg tot gebruik. Je kan eventueel een bolletje vanille-ijs toevoegen aan dit recept. Dan wordt het: aardbeien ‘Romanoff’ met vanille-ijs, op de menukaart.
Bereiding Ingrediënten
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige