lenteslaatje met gegrilde geitenkaasjes
gemengde sla pijnboompitjes tomaten eieren oud brood olijfolie gebraiseerde eendenborstfilet pistachenootjes Oud Brugge

lenteslaatje met gegrilde geitenkaasjes

Dit is een eenvoudig lenteslaatje, waarmee je kan improviseren naar believen. Hier dus: gemengde sla, geroosterde pijnboompitjes, ontvelde tomatenblokjes, verkruimeld hard gekookt ei, croutons in olijfolie gebakken, gesmoorde eendenborstfilet, ongezouten pistachenootjes, fijne blokjes Oud Brugge, aardbeitjes, kappertjes, gele rozijntjes, krokant gebakken spekjes en in het midden een paar gegrilde geitenkaasjes. Er kunnen desgewenst ook Parmezaankrullen bij. Dit alles overgoten met een vinaigrette van balsamico en olijfolie. Meer moet dat niet zijn op een zonnige avond.
kappertjes gele rozijnen spekjes geitenkaasjes in spek peper en zout balsamico boter parmezaan aardbeien
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

lenteslaatje met

gegrilde

geitenkaasjes

gemengde sla pijnboompitjes tomaten eieren oud brood olijfolie gebraiseerde eendenborstfilet pistachenootjes Oud Brugge
Dit is een eenvoudig lenteslaatje, waarmee je kan improviseren naar believen. Hier dus: gemengde sla, geroosterde pijnboompitjes, ontvelde tomatenblokjes, verkruimeld hard gekookt ei, croutons in olijfolie gebakken, gesmoorde eendenborstfilet, ongezouten pistachenootjes, fijne blokjes Oud Brugge, aardbeitjes, kappertjes, gele rozijntjes, krokant gebakken spekjes en in het midden een paar gegrilde geitenkaasjes. Er kunnen desgewenst ook Parmezaankrullen bij. Dit alles overgoten met een vinaigrette van balsamico en olijfolie. Meer moet dat niet zijn op een zonnige avond.
kappertjes gele rozijnen spekjes geitenkaasjes in spek peper en zout balsamico boter parmezaan aardbeien
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept aardbeien  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
de              passie Creatief Koken kookvurige