lenteslaatje met
gegrilde
geitenkaasjes
gemengde sla
pijnboompitjes
tomaten
eieren
oud brood
olijfolie
gebraiseerde
eendenborstfilet
pistachenootjes
Oud Brugge
Dit is een eenvoudig lenteslaatje, waarmee je
kan improviseren naar believen.
Hier dus: gemengde sla, geroosterde
pijnboompitjes, ontvelde tomatenblokjes,
verkruimeld hard gekookt ei, croutons in olijfolie
gebakken, gesmoorde eendenborstfilet,
ongezouten pistachenootjes, fijne blokjes Oud
Brugge, aardbeitjes, kappertjes, gele rozijntjes,
krokant gebakken spekjes en in het midden een
paar gegrilde geitenkaasjes.
Er kunnen desgewenst ook Parmezaankrullen
bij. Dit alles overgoten met een vinaigrette van
balsamico en olijfolie. Meer moet dat niet zijn op
een zonnige avond.
kappertjes
gele rozijnen
spekjes
geitenkaasjes in
spek
peper en zout
balsamico
boter
parmezaan
aardbeien
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vlees: