Een hutsepot is een gezonde smaakbom, want er gaat een half marktkraam groenten in. Maar wat doe je met het overschot aan groenten dat niet in de ketel kan? Je maakt er gewoon ‘hutsepotsoep’ van.
Doe alle ingrediënten in de soepmachine, of in een kookpot met groentebouillonen kruiden. Laat 25 minuten koken en zet er dan de handmixer in.Werk af in het bord met krokant gebakken spekjes en plukjes peterselie. Vegetariërs laten de spekjes weg uiteraard.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Een hutsepot is een gezonde smaakbom, want er gaat een half marktkraam groenten in. Maar wat doe je met het overschot aan groenten dat niet in de ketel kan? Je maakt er gewoon ‘hutsepotsoep’ van.
Doe alle ingrediënten in de soepmachine, of in een kookpot met groentebouillonen kruiden. Laat 25 minuten koken en zet er dan de handmixer in.Werk af in het bord met krokant gebakken spekjes en plukjes peterselie. Vegetariërs laten de spekjes weg uiteraard.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!