seizoensgebonden
ingrediënten
rapen
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
reine claudes
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rode biet
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rode mul
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rog
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
romanescokool
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
savooikool
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
schelvis
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
sinaasappel - appelsien
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
sint-jacobsvruchten
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
snoek
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
spinazie
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
steenbolk
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
tarbot
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rabarber
radicchio
rendier
rivierkreeftje
rode poon
rodekool
roodbaars
sardines
schorseneren
selder
skrei
snijbiet
spitskool
spruitjes
tomaten - kerstomaten
tongschar
uitgebreid zoeken
•
Er wordt van uitgegaan dat alle
opgesomde producten vers aangekocht
worden.
•
De aangegeven periodes gelden voor
België en Nederland.
•
Ingrediënten die het hele jaar
verkrijgbaar zijn met een constante
kwaliteit, zijn niet opgenomen in de
lijst.
•
Wél opgesomd zijn de ingrediënten
die weliswaar het hele jaar
beschikbaar zijn, maar die toch op
hun best zijn in één specifieke periode
van het jaar.