uitgebreid zoeken

seizoensgebonden ingrediënten

12 11 08 07 06 04 05 10 09 03 02 01
radicchio
rapen
reine claudes
rendier
rivierkreeftje
rode biet
rode mul
rode poon
rodekool
rabarber
romanescokool
roodbaars
sardines
savooikool
schelvis
schorseneren
selder
sinaasappel - appelsien
sint-jacobsvruchten
rog
snijbiet
snoek
spinazie
spitskool
spruitjes
steenbolk
tarbot
tomaten - kerstomaten
tongschar
skrei
12 11 08 07 06 04 05 10 09 03 02 01
Er wordt van uitgegaan dat alle opgesomde producten vers aangekocht worden. De aangegeven periodes gelden voor België en Nederland.
Ingrediënten die het hele jaar verkrijgbaar zijn met een constante kwaliteit, zijn niet opgenomen in de lijst. Wél opgesomd zijn de ingrediënten die weliswaar het hele jaar beschikbaar zijn, maar die toch op hun best zijn in één specifieke periode van het jaar.
V A F L Creatief Koken de              passie kookvurige

seizoensgebonden

ingrediënten

rapen
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
reine claudes
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rode biet
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rode mul
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rog
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
romanescokool
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
savooikool
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
schelvis
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
sinaasappel - appelsien
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
sint-jacobsvruchten
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
snoek
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
spinazie
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
steenbolk
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
tarbot
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
rabarber
radicchio
rendier
rivierkreeftje
rode poon
rodekool
roodbaars
sardines
schorseneren
selder
skrei
snijbiet
spitskool
spruitjes
tomaten - kerstomaten
tongschar

uitgebreid zoeken

Er wordt van uitgegaan dat alle opgesomde producten vers aangekocht worden. De aangegeven periodes gelden voor België en Nederland.
Ingrediënten die het hele jaar verkrijgbaar zijn met een constante kwaliteit, zijn niet opgenomen in de lijst. Wél opgesomd zijn de ingrediënten die weliswaar het hele jaar beschikbaar zijn, maar die toch op hun best zijn in één specifieke periode van het jaar.
V A F L
de              passie Creatief Koken kookvurige