seizoensgebonden
ingrediënten
frambozen
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
goudbrasem - dorade
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
groene kool
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
haas
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
heilbot
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
hert - hinde - ree - damhert
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
karper
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
kersen
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
knoflook (verse)
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
knolselder
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
koolrabi
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
koolvis
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
krieken
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
kweeperen
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
01
02
03
04
07
05
09
10
08
11
12
06
fazant
forel
griet
grijze garnalen
haring
heek
hondshaai
inktvis - oktopus - calamares
kervel
kiwi
kokosnoot
komkommer
krab
kreeft (Oosterschelde)
uitgebreid zoeken
•
Er wordt van uitgegaan dat alle
opgesomde producten vers aangekocht
worden.
•
De aangegeven periodes gelden voor
België en Nederland.
•
Ingrediënten die het hele jaar
verkrijgbaar zijn met een constante
kwaliteit, zijn niet opgenomen in de
lijst.
•
Wél opgesomd zijn de ingrediënten
die weliswaar het hele jaar
beschikbaar zijn, maar die toch op
hun best zijn in één specifieke periode
van het jaar.