bloemkool-venkelpuree

room foelie peper en zout venkelzaadpoeder dille gedroogde gebakken uitjes
Maak bloemkoolroosjes. Snijd een venkel in blokjes, Snijd een ui in halvemaantjes. Pel een paar knoflookteentjes. Stoom dit alles samen gaar in een stoomoven of soortgelijk apparaat. Schep de groenten daarna in een kookpot, voeg een paar scheuten culinaire room toe. Zet de staafmixer in de pot en pureer. Breng op smaak met peper, zout, foelie, venkelzaadpoeder en dille. Meng een handvol gedroogde gebakken uitjes met de puree. Zet de schotel een kwartiertje in een heteluchtoven op 85°C om uit te dampen.
ingrediënten - info bloemkool venkel uien knoflook
Creatief Koken de              passie kookvurige

bloemkool-

venkelpuree

ingrediënten bereiding
room foelie peper en zout venkelzaadpoeder dille gedroogde gebakken uitjes
Maak bloemkoolroosjes. Snijd een venkel in blokjes, Snijd een ui in halvemaantjes. Pel een paar knoflookteentjes. Stoom dit alles samen gaar in een stoomoven of soortgelijk apparaat. Schep de groenten daarna in een kookpot, voeg een paar scheuten culinaire room toe. Zet de staafmixer in de pot en pureer. Breng op smaak met peper, zout, foelie, venkelzaadpoeder en dille. Meng een handvol gedroogde gebakken uitjes met de puree. Zet de schotel een kwartiertje in een heteluchtoven op 85°C om uit te dampen.
ingrediënten - info bloemkool venkel uien knoflook
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige