stoemp van witte kool en broccoli

stoemp van witte kool en broccoli

olijfolie paneermeel parmezaan olijfoliespray peper en zout foelie
Snijd de witte kool in dunne slierten. Haal de roosjes van de broccoli. Snijd een paar uien in halvemaantjes. Halveer een paar gepelde knoflookteentjes. Stoom al deze ingrediënten samen gaar in 30 minuten op 110°C. Schep ze daarna in een kookpot. Voeg een paar scheutjes culinaire room toe. Maak er een ‘stoemp’ van met een aardappelstamper. Er mogen nog grote brokken in de puree zitten. Breng op smaak met peper, zout en foelie. Schep de stoemp in gratineerschoteltjes. Werk af met een laagje van paneermeel gemengd met fijn geraspte parmezaan. Bestuif met olijfoliespray. Zet de schoteltjes 25 minuten in een oven op 185°C. zet de laatste paar minuten de ovengrill aan.
Creatief Koken de              passie kookvurige
witte kool broccoli uien knoflook room
print

stoemp van witte

kool en broccoli

olijfolie paneermeel parmezaan olijfoliespray peper en zout foelie
Snijd de witte kool in dunne slierten. Haal de roosjes van de broccoli. Snijd een paar uien in halvemaantjes. Halveer een paar gepelde knoflookteentjes. Stoom al deze ingrediënten samen gaar in 30 minuten op 110°C. Schep ze daarna in een kookpot. Voeg een paar scheutjes culinaire room toe. Maak er een ‘stoemp’ van met een aardappelstamper. Er mogen nog grote brokken in de puree zitten. Breng op smaak met peper, zout en foelie. Schep de stoemp in gratineerschoteltjes. Werk af met een laagje van paneermeel gemengd met fijn geraspte parmezaan. Bestuif met olijfoliespray. Zet de schoteltjes 25 minuten in een oven op 185°C. zet de laatste paar minuten de ovengrill aan.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 broccoli 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 witte kool
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
witte kool broccoli uien knoflook room