kastanjepannenkoekjes

kastanjepannenkoekjes

boekweitmeel eieren
Meng het kastanjemeel met boekweitmeel in een verhouding van 2 op 1. Reken op 1 ei per 100 gr meel. Voeg water toe tot een soepel dun beslag ontstaat. Laat een kwartiertje rusten. Neem een koekenpannetje, verwarm daarin een klontje boter en bak flensjes zoals je zou doen met gewoon pannenkoekendeeg.
Creatief Koken de              passie kookvurige
kastanjemeel
print

kastanje-

pannenkoekjes

boekweitmeel eieren
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT
Meng het kastanjemeel met boekweitmeel in een verhouding van 2 op 1. Reken op 1 ei per 100 gr meel. Voeg water toe tot een soepel dun beslag ontstaat. Laat een kwartiertje rusten. Neem een koekenpannetje, verwarm daarin een klontje boter en bak flensjes zoals je zou doen met gewoon pannenkoekendeeg.
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
kastanjemeel