gekaramelliseerde physalis

fijne suiker kaneelpoeder steranijspoeder kardemompoeder
Doe gelijke delen witte balsamico met zoete Spaanse moscatel wijn in een steelpannetje. Voeg een paar eetlepels fijne suiker toe. Kruid met kaneelpoeder, steranijspoeder en kardemompoeder. Breng aan de kook. Schep de bessen in het pannetje en laat alles een minuurtje doorkoken. De bessen mogen barsten maar niet tot moes gekookt worden. Schep ze er op tijd uit en kook de marinade verder in tot stroop. Leg de bessen terug in de siroop en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Creatief Koken de              passie kookvurige
witte balsamico moscatel
print

gekaramelliseerde

physalis

fijne suiker kaneelpoeder steranijspoeder kardemompoeder
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 physalis - goudbes
voorbeeld van toepassing:
kruimelpad:
Doe gelijke delen witte balsamico met zoete Spaanse moscatel wijn in een steelpannetje. Voeg een paar eetlepels fijne suiker toe. Kruid met kaneelpoeder, steranijspoeder en kardemompoeder. Breng aan de kook. Schep de bessen in het pannetje en laat alles een minuurtje doorkoken. De bessen mogen barsten maar niet tot moes gekookt worden. Schep ze er op tijd uit en kook de marinade verder in tot stroop. Leg de bessen terug in de siroop en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
de              passie Creatief Koken kookvurige
witte balsamico moscatel