gekaramelliseerde
physalis
fijne suiker
kaneelpoeder
steranijspoeder
kardemompoeder
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
voorbeeld van toepassing:
kruimelpad:
Doe gelijke delen witte balsamico met zoete
Spaanse moscatel wijn in een steelpannetje.
Voeg een paar eetlepels fijne suiker toe. Kruid
met kaneelpoeder, steranijspoeder en
kardemompoeder. Breng aan de kook.
Schep de bessen in het pannetje en laat alles
een minuurtje doorkoken. De bessen mogen
barsten maar niet tot moes gekookt worden.
Schep ze er op tijd uit en kook de marinade
verder in tot stroop.
Leg de bessen terug in de siroop en laat
afkoelen tot kamertemperatuur.
witte balsamico
moscatel