gegratineerde aardappelpuree

gegratineerde aardappelpuree

nootmuskaat peper en zout uienpoeder knoflookpoeder gedroogde gebakken uitjes
Kook een portie bloemige aardappelen gaar in 20 minuten. Giet af en stamp ze tot puree met een aardappelstamper. Meng met een flinke klont boter, een ei en een flesje culinaire room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout, uienpoeder en knoflookpoeder. Schep de puree in individuele schaaltjes. Bedek ze met gemalen Gruyère, geraspte Parmezaan en gedroogde gebakken uitjes. Zet de schaaltjes 25 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C.
Creatief Koken de              passie kookvurige
bloemige aardappelen boter een ei culinaire room
print

gegratineerde

aardappelpuree

nootmuskaat peper en zout uienpoeder knoflookpoeder gedroogde gebakken uitjes
Kook een portie bloemige aardappelen gaar in 20 minuten. Giet af en stamp ze tot puree met een aardappelstamper. Meng met een flinke klont boter, een ei en een flesje culinaire room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout, uienpoeder en knoflookpoeder. Schep de puree in individuele schaaltjes. Bedek ze met gemalen Gruyère, geraspte Parmezaan en gedroogde gebakken uitjes. Zet de schaaltjes 25 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 aardappelen
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
bloemige aardappelen boter een ei culinaire room