gegratineerde aardappelpuree

gegratineerde aardappelpuree

nootmuskaat peper en zout uienpoeder knoflookpoeder gedroogde gebakken uitjes
Kook een portie bloemige aardappelen gaar in 20 minuten. Giet af en stamp ze tot puree met een aardappelstamper. Meng met een flinke klont boter, een ei en een flesje culinaire room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout, uienpoeder en knoflookpoeder. Schep de puree in individuele schaaltjes. Bedek ze met gemalen Gruyère, geraspte Parmezaan en gedroogde gebakken uitjes. Zet de schaaltjes 25 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C.
ingrediënten - info bloemige aardappelen boter een ei culinaire room
Creatief Koken de              passie kookvurige

gegratineerde

aardappelpuree

nootmuskaat peper en zout uienpoeder knoflookpoeder gedroogde gebakken uitjes
bereiding Ingrediënten
Kook een portie bloemige aardappelen gaar in 20 minuten. Giet af en stamp ze tot puree met een aardappelstamper. Meng met een flinke klont boter, een ei en een flesje culinaire room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout, uienpoeder en knoflookpoeder. Schep de puree in individuele schaaltjes. Bedek ze met gemalen Gruyère, geraspte Parmezaan en gedroogde gebakken uitjes. Zet de schaaltjes 25 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C.
ingrediënten - info bloemige aardappelen boter een ei culinaire room
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige