gegrilde avocado

gegrilde avocado

peper en zout olijfoliespray
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Bestuif het snijvlak met olijfoliespray. Kruid met peper en zout. Grill de avocado’s om te beginnen op het snijvlak ‘a la plancha’ op de barbecue. De bedoeling is dat het vruchtvlees gaart door de warmte van de plaat op te nemen. Keer ze na een paar minuten om. Als de schil begint te kleuren, draai je ze nog één keer om en laat het vruchtvlees kleuren. Controleer met een spiesje of het vruchtvlees gaar is. Je kan het kuiltje waar de pit zat, vullen met kruidenboter of met een sausje naar keuze. Dien op in de schil, als bijgerecht bij andere barbecuegerechtjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige
avocado’s
print

gegrilde avocado

peper en zout olijfoliespray
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Bestuif het snijvlak met olijfoliespray. Kruid met peper en zout. Grill de avocado’s om te beginnen op het snijvlak ‘a la plancha’ op de barbecue. De bedoeling is dat het vruchtvlees gaart door de warmte van de plaat op te nemen. Keer ze na een paar minuten om. Als de schil begint te kleuren, draai je ze nog één keer om en laat het vruchtvlees kleuren. Controleer met een spiesje of het vruchtvlees gaar is. Je kan het kuiltje waar de pit zat, vullen met kruidenboter of met een sausje naar keuze. Dien op in de schil, als bijgerecht bij andere barbecuegerechtjes.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 avocado
selectie:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
avocado’s