amandel-bloemkoolrijst

amandel-bloemkoolrijst

wokolie Himalaya zout zwarte peper tomatenblokjes koriander
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in een droge pan tot ze kleuren. Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met peper uit de molen en Himalayazout. Meng de gebakken bloemkoolrijst met de geroosterde amandelschilfers. Werk af met verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
ingrediënten - info bloemkool amandelschaafsel wokolie sesamolie
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

amandel-

bloemkoolrijst

wokolie Himalaya zout zwarte peper tomatenblokjes koriander
bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in een droge pan tot ze kleuren. Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met peper uit de molen en Himalayazout. Meng de gebakken bloemkoolrijst met de geroosterde amandelschilfers. Werk af met verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info bloemkool amandelschaafsel wokolie sesamolie
amandel-bloemkoolrijst privacy beleid