amandel-bloemkoolrijst

amandel-bloemkoolrijst

wokolie Himalaya zout zwarte peper tomatenblokjes koriander
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in een droge pan tot ze kleuren. Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met peper uit de molen en Himalayazout. Meng de gebakken bloemkoolrijst met de geroosterde amandelschilfers. Werk af met verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
ingrediënten - info bloemkool amandelschaafsel wokolie sesamolie
Creatief Koken de              passie kookvurige

amandel-

bloemkoolrijst

wokolie Himalaya zout zwarte peper tomatenblokjes koriander
bereiding Ingrediënten
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in een droge pan tot ze kleuren. Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met peper uit de molen en Himalayazout. Meng de gebakken bloemkoolrijst met de geroosterde amandelschilfers. Werk af met verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
ingrediënten - info bloemkool amandelschaafsel wokolie sesamolie
amandel-bloemkoolrijst
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige