amandel-
bloemkoolrijst
wokolie
Himalaya zout
zwarte peper
tomatenblokjes
koriander
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de
roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een
blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer
kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in
een droge pan tot ze kleuren.
Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels
wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met
peper uit de molen en Himalayazout.
Meng de gebakken bloemkoolrijst met de
geroosterde amandelschilfers. Werk af met
verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
bloemkool
amandelschaafsel
wokolie
sesamolie