amandel-bloemkoolrijst

amandel-bloemkoolrijst

wokolie Himalaya zout zwarte peper tomatenblokjes koriander
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in een droge pan tot ze kleuren. Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met peper uit de molen en Himalayazout. Meng de gebakken bloemkoolrijst met de geroosterde amandelschilfers. Werk af met verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
Creatief Koken de              passie kookvurige
bloemkool amandelschaafsel wokolie sesamolie
print

amandel-

bloemkoolrijst

wokolie Himalaya zout zwarte peper tomatenblokjes koriander
Snijd een halve bloemkool in roosjes. Mix de roosjes tot ze de textuur van rijst hebben in een blender. Mix een handvol amandelschilfers zeer kort in de blender. Bak de gebroken schilfers in een droge pan tot ze kleuren. Bak de bloemkoolrijst in een paar eetlepels wokolie met een lepel sesamolie. Kruid met peper uit de molen en Himalayazout. Meng de gebakken bloemkoolrijst met de geroosterde amandelschilfers. Werk af met verse tomatenblokjes en geplukte koriander.
amandel-bloemkoolrijst
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: bloemkool  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige
bloemkool amandelschaafsel wokolie sesamolie