gebakken vijgen

olijfoliespray vloeibare honing Licor 43
Was de vijgen en halveer ze. Bestuif de bodem van een brede pan met olijfoliespray. Verhit de pan en leg er dan de vijgen in, met de snijkant naar onder. Laat ze een minuutje bakken en keer ze om. Smeer de snijkanten van de vijgen in met een borsteltje en vloeibare honing. Breng op smaak met een paar draaien uit de pepermolen, zonder te overdrijven evenwel. Giet een borrelglas Licor 43 in de pan en hussel de vijgen goed dooreen. Controleer met een vork of de vijgen voldoende gaar zijn en dien ze op als bijgerecht bij een gourmet, winterbarbecue of wildschotel.
Creatief Koken de              passie kookvurige
vijgen peper van de molen
print

gebakken vijgen

olijfoliespray vloeibare honing Licor 43
Was de vijgen en halveer ze. Bestuif de bodem van een brede pan met olijfoliespray. Verhit de pan en leg er dan de vijgen in, met de snijkant naar onder. Laat ze een minuutje bakken en keer ze om. Smeer de snijkanten van de vijgen in met een borsteltje en vloeibare honing. Breng op smaak met een paar draaien uit de pepermolen, zonder te overdrijven evenwel. Giet een borrelglas Licor 43 in de pan en hussel de vijgen goed dooreen. Controleer met een vork of de vijgen voldoende gaar zijn en dien ze op als bijgerecht bij een gourmet, winterbarbecue of wildschotel.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: vijgen  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige
vijgen peper van de molen