sausen met fruit

ingrediënten - info sinaasappelen kristalsuiker
saffraanpoeder korianderpoeder gemberpoeder peper uit de molen

sinaasappelbotersaus

Pers een paar sinaasappelen, breng het sap aan de kook en voeg de specerijen toe. Laat inkoken. Zet het vuur lager en werk de saus af met klontjes koude boter. Breng op smaak met een draai peper uit de molen.

citroensaus

Snipper de sjalotjes zeer fijn. Fruit ze in een pannetje met wat boter. Kruid met peper en zout. Blus met een half glas droge vermouth en laat wat inkoken. Voeg een bokaal wildfond en een flesje room toe en naar smaak vers geperst citroensap. Breng aan de kook en laat minstens tot de helft inkoken. Zet de handmixer in de saus en zorg ervoor dat die volledig fijn gepureerd is. Breng op smaak, eventueel met een extra scheutje vermouth. Bind de saus indien gewenst. De afwerking: rasp de zeste van een citroen en lepel die door de saus.
ingrediënten - info Noilly Prat (droge vermouth) bio-citroen culinaire room
sjalotjes wildfond peper en zout boter

soja-sinaasappelsaus

Breng een hoeveelheid sinaasappelsap aan de kook. Giet er een flinke scheut sojasaus bij en een glas cognac. Breng op smaak met vloeibare honing en een paar draaien uit de pepermolen. Laat inkoken tot een stroperige saus.
ingrediënten - info sinaasappels sojasaus
honing cognac peper
Ga verder naar:
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

sausen met fruit

de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info sinaasappelen kristalsuiker
bereiding ingrediënten
Ga verder naar:

sinaasappelbotersaus

Pers een paar sinaasappelen, breng het sap aan de kook en voeg de specerijen toe. Laat inkoken. Zet het vuur lager en werk de saus af met klontjes koude boter. Breng op smaak met een draai peper uit de molen.
saffraanpoeder korianderpoeder gemberpoeder peper uit de molen

citroensaus

bereiding
Snipper de sjalotjes zeer fijn. Fruit ze in een pannetje met wat boter. Kruid met peper en zout. Blus met een half glas droge vermouth en laat wat inkoken. Voeg een bokaal wildfond en een flesje room toe en naar smaak vers geperst citroensap. Breng aan de kook en laat minstens tot de helft inkoken. Zet de handmixer in de saus en zorg ervoor dat die volledig fijn gepureerd is. Breng op smaak, eventueel met een extra scheutje vermouth. Bind de saus indien gewenst. De afwerking: rasp de zeste van een citroen en lepel die door de saus.
sjalotjes wildfond peper en zout boter
ingrediënten
ingrediënten - info Noilly Prat (droge vermouth) bio-citroen culinaire room

soja-sinaasappelsaus

Breng een hoeveelheid sinaasappelsap aan de kook. Giet er een flinke scheut sojasaus bij en een glas cognac. Breng op smaak met vloeibare honing en een paar draaien uit de pepermolen. Laat inkoken tot een stroperige saus.
honing cognac peper
bereiding ingrediënten
ingrediënten - info sinaasappels sojasaus
privacy beleid