lamsoorpesto

lamsoorpesto

pijnboompitjes olijfolie Parmezaan lamsoor boter
Maak eerst een klassieke pesto genovese. Stamp een paar gepelde knoflookteentjes fijn in een vijzel. Voeg een snuifje grof zeezout toe en dan basilicumblaadjes. Stamp deze ook fijn met een draaiende beweging van de vijzel. Rooster pijnboompitjes in een droge pan. Giet ze bij de andere ingrediënten. Doe er nog een scheutje olijfolie bij, dan Parmezaanschaafsel en vijzel verder tot je een mooie structuur krijgt. Je kan deze bereiding ook maken in een cutter of met een staafmixer, maar dan wordt het eindresultaat vaak te papperig. Een beetje zoals de meeste industrieel gemaakte pesto’s die eruit zien als een groene brij.
ingrediënten - info knoflook zeezout basilicum
Nu de upgrade naar lamsoorpesto. Was de lamsoor grondig en haal er de steeltjes af. Snipper de blaadjes in reepjes en roerbak ze gaar in wat boter. Meng de pesto genovese met de gebakken lamsoorreepjes. Lamsoor is een zeegroente en deze variant is bedoeld voor gebruik bij visgerechten. In de meeste recepten wordt pesto koud gebruikt. Maar opgewarmd past het ook perfect in bepaalde bereidingen, zoals in deze linguine met koningsgarnalen, saffraansaus en lamsoorpesto.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

lamsoorpesto

pijnboompitjes olijfolie Parmezaan lamsoor boter
bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
Maak eerst een klassieke pesto genovese. Stamp een paar gepelde knoflookteentjes fijn in een vijzel. Voeg een snuifje grof zeezout toe en dan basilicumblaadjes. Stamp deze ook fijn met een draaiende beweging van de vijzel. Rooster pijnboompitjes in een droge pan. Giet ze bij de andere ingrediënten. Doe er nog een scheutje olijfolie bij, dan Parmezaanschaafsel en vijzel verder tot je een mooie structuur krijgt. Je kan deze bereiding ook maken in een cutter of met een staafmixer, maar dan wordt het eindresultaat vaak te papperig. Een beetje zoals de meeste industrieel gemaakte pesto’s die eruit zien als een groene brij.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info knoflook zeezout basilicum
Nu de upgrade naar lamsoorpesto. Was de lamsoor grondig en haal er de steeltjes af. Snipper de blaadjes in reepjes en roerbak ze gaar in wat boter. Meng de pesto genovese met de gebakken lamsoorreepjes. Lamsoor is een zeegroente en deze variant is bedoeld voor gebruik bij visgerechten. In de meeste recepten wordt pesto koud gebruikt. Maar opgewarmd past het ook perfect in bepaalde bereidingen, zoals in deze linguine met koningsgarnalen, saffraansaus en lamsoorpesto.
privacy beleid