100 gr boter 3 eieren
Smelt 100 gr boter. Splits 3 eidooiers van het eiwit. Neem een sauspan, zet die au-bain-marie en klop de eidooiers los met een eetlepel witte balsamico-azijn en 20 cl wijn. Klop het mengsel tot een saus door er de gesmolten boter in kleine beetjes tegelijk aan toe te voegen.

hollandaisesaus

basisrecepten

1 el witte balsamico 20 cl witte wijn
de              passie Creatief Koken kookvurige

hollandaisesaus

100 gr boter 3 eieren
Smelt 100 gr boter. Splits 3 eidooiers van het eiwit. Neem een sauspan, zet die au-bain-marie en klop de eidooiers los met een eetlepel witte balsamico-azijn en 20 cl wijn. Klop het mengsel tot een saus door er de gesmolten boter in kleine beetjes tegelijk aan toe te voegen.

basisrecepten

1 el witte balsamico 20 cl witte wijn
bereiding Ingrediƫnten de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid