Smelt 100 gr boter. Splits 3 eidooiers van het eiwit. Neem een sauspan, zet die au-bain-marie en klop de eidooiers los met een eetlepel witte balsamico-azijn en 20 cl wijn. Klop het mengsel tot een saus door er de gesmolten boter in kleine beetjes tegelijk aan toe te voegen.

hollandaisesaus

1 el witte balsamico 20 cl witte wijn
Creatief Koken de              passie kookvurige
100 gr boter 3 eieren
print

hollandaisesaus

Smelt 100 gr boter. Splits 3 eidooiers van het eiwit. Neem een sauspan, zet die au-bain-marie en klop de eidooiers los met een eetlepel witte balsamico-azijn en 20 cl wijn. Klop het mengsel tot een saus door er de gesmolten boter in kleine beetjes tegelijk aan toe te voegen.
1 el witte balsamico 20 cl witte wijn
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT
kruimelpad:
voorbeeld van toepassing:
de              passie Creatief Koken kookvurige
100 gr boter 3 eieren