zwarte
knoflookboter
boter
peterselie
selderijzout
peper
Breng de boter op kamertemperatuur. Snijd de
beide soorten knoflook zeer fijn en plet ze
daarna nogmaals met een plat mes. Meng deze
bereiding met de zachte boter en zeer
fijngesnipperde peterselie.
Kruid met selderijzout en peper uit de molen.
Schep de boter op een folie, rol op en leg het
rolletje in de diepvries. Snijd het voor het
opdienen in schijfjes, nadat uiteraard, je het
folie verwijderd hebt.
Opdienen. Leg deze knoflookboter op een
gekookt aardappeltje in de pel. Perfect bij een
barbecue of gewoon als variant op
hofmeesterboter op gegrilde steak of côte à l’os
van de grill.
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
gefermenteerd
knoflook
vers knoflook