zwarte knoflookboter

zwarte knoflookboter

boter peterselie selderijzout peper
Breng de boter op kamertemperatuur. Snijd de beide soorten knoflook zeer fijn en plet ze daarna nogmaals met een plat mes. Meng deze bereiding met de zachte boter en zeer fijngesnipperde peterselie. Kruid met selderijzout en peper uit de molen. Schep de boter op een folie, rol op en leg het rolletje in de diepvries. Snijd het voor het opdienen in schijfjes, nadat uiteraard, je het folie verwijderd hebt. Opdienen. Leg deze knoflookboter op een gekookt aardappeltje in de pel. Perfect bij een barbecue of gewoon als variant op hofmeesterboter op gegrilde steak of côte à l’os van de grill.
Creatief Koken de              passie kookvurige
gefermenteerd knoflook vers knoflook
print

zwarte

knoflookboter

boter peterselie selderijzout peper
Breng de boter op kamertemperatuur. Snijd de beide soorten knoflook zeer fijn en plet ze daarna nogmaals met een plat mes. Meng deze bereiding met de zachte boter en zeer fijngesnipperde peterselie. Kruid met selderijzout en peper uit de molen. Schep de boter op een folie, rol op en leg het rolletje in de diepvries. Snijd het voor het opdienen in schijfjes, nadat uiteraard, je het folie verwijderd hebt. Opdienen. Leg deze knoflookboter op een gekookt aardappeltje in de pel. Perfect bij een barbecue of gewoon als variant op hofmeesterboter op gegrilde steak of côte à l’os van de grill.
zwarte knoflookboter
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: knoflook (verse)  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
selectie:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
gefermenteerd knoflook vers knoflook