aardappelsalade
Kook de aardappelen, giet ze af, laat uitdampen en laat afgedekt afkoelen. Hak de ui fijn en snipper de bieslooksprieten. Snijd de augurkjes in fijne schijfjes en de hardgekookte eieren in grote stukken. Snijd de aardappelen op partjes. Meng nu alle ingrediënten met de mayonaise en zet koel weg tot het opdienen. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.

aardappelsalade

vastkokende aardappeltjes mayonaise bieslook eieren
Creatief Koken de              passie kookvurige
augurkjes zilveruitjes uien peper & zout
print

aardappelsalade

Kook de aardappelen, giet ze af, laat uitdampen en laat afgedekt afkoelen. Hak de ui fijn en snipper de bieslooksprieten. Snijd de augurkjes in fijne schijfjes en de hardgekookte eieren in grote stukken. Snijd de aardappelen op partjes. Meng nu alle ingrediënten met de mayonaise en zet koel weg tot het opdienen. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
vastkokende aardappeltjes mayonaise bieslook eieren
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: augurken (verse)  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 aardappelen (nieuwe)
selectie:
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige
augurkjes zilveruitjes uien peper & zout