Kook de aardappelen, giet ze af, laat uitdampen en laat afgedekt afkoelen. Hak de ui fijn en snipper de bieslooksprieten. Snijd de augurkjes in fijne schijfjes en de hardgekookte eieren in grote stukken. Snijd de aardappelen op partjes. Meng nu alle ingrediënten met de mayonaise en zet koel weg tot het opdienen. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Kook de aardappelen, giet ze af, laat uitdampen en laat afgedekt afkoelen. Hak de ui fijn en snipper de bieslooksprieten. Snijd de augurkjes in fijne schijfjes en de hardgekookte eieren in grote stukken. Snijd de aardappelen op partjes. Meng nu alle ingrediënten met de mayonaise en zet koel weg tot het opdienen. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
vastkokende aardappeltjesmayonaisebieslookeieren
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!