ingrediënten - info
augurkjes
olijfolie
lente-uitjes
peterselie
druiven zonder pit
Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant.
Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in
kokend water. Spoel onmiddellijk af onder de kraan en
verwijder het vel. Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en
snijd het vruchtvlees in brunoise.
Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
koude rijstsalade
rijst
doperwtjes
maïs
hamblokjes
eieren
tomaten
peper & zout
Kook de rijst en laat volledig afkoelen. Kook de eieren hard en
snijd ze grof. Hak de augurkjes in brunoise. Snipper de lente-
uitjes. Hak de peterselie. Halveer de druifjes.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.