koude rijstsalade
ingrediënten - info augurkjes olijfolie lente-uitjes peterselie druiven zonder pit
Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant. Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in kokend water. Spoel onmiddellijk af onder de kraan en verwijder het vel. Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en snijd het vruchtvlees in brunoise. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.

koude rijstsalade

rijst doperwtjes maïs hamblokjes eieren tomaten peper & zout
Kook de rijst en laat volledig afkoelen. Kook de eieren hard en snijd ze grof. Hak de augurkjes in brunoise. Snipper de lente- uitjes. Hak de peterselie. Halveer de druifjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige

koude rijstsalade

ingrediënten - info augurkjes olijfolie lente-uitjes peterselie druiven zonder pit
Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant. Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in kokend water. Spoel onmiddellijk af onder de kraan en verwijder het vel. Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en snijd het vruchtvlees in brunoise. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
rijst doperwtjes maïs hamblokjes eieren tomaten peper & zout
bereiding ingrediënten
Kook de rijst en laat volledig afkoelen. Kook de eieren hard en snijd ze grof. Hak de augurkjes in brunoise. Snipper de lente-uitjes. Hak de peterselie. Halveer de druifjes.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige