bloemkoolgalettes
ingrediënten - info cayennepeper peper & zout vloeiende bloem eieren boter
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze 5 minuten. Mix in de blender tot puree met vers knoflook. Voeg een bloem en geraspte ongekookte aardappelen toe en meng goed. Voeg gesnipperde peterselie en kruiden toe. Voeg losgeklopte eieren en een paar lepels bloem toe en kneed tot het beslag de gewenste stevigheid bereikt heeft. Vorm galettes en bak ze tot bruin in boter met olie.

bloemkoolgalettes

olijfolie bloemkool knoflook aardappelen bladpeterselie tijm
Creatief Koken de              passie kookvurige

bloemkoolgalettes

ingrediënten - info cayennepeper peper & zout vloeiende bloem eieren boter
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze 5 minuten. Mix in de blender tot puree met vers knoflook. Voeg een bloem en geraspte ongekookte aardappelen toe en meng goed. Voeg gesnipperde peterselie en kruiden toe. Voeg losgeklopte eieren en een paar lepels bloem toe en kneed tot het beslag de gewenste stevigheid bereikt heeft. Vorm galettes en bak ze tot bruin in boter met olie.
olijfolie bloemkool knoflook aardappelen bladpeterselie tijm
bereiding ingrediënten
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige