Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in halve maantjes.Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in een ruime pan. Doe er een pollepel kippenbouillonbij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn. Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht worden, maar ze mogen niet uiteenvallen. Werk de schotel af met gesneden platte peterselie. Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in halve maantjes.Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in een ruime pan. Doe er een pollepel kippenbouillon bij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn. Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht worden, maar ze mogen niet uiteenvallen. Werk de schotel af met gesneden platte peterselie. Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!