spitskoolstoemp
Snijd de spitskool in centimeterbrede slierten. Kook 10 minuten in groentenbouillon. Laat uitlekken en bak de groente daarna in de pan met boter. Breng op smaak met peper en zout. Verwerk tot stoemp met de stamper. Meng met gebakken hamreepjes en gebakken sjalot.

spitskoolstoemp

spitskool groentebouillon boter peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
sjalotjes gekookte hamblokjes
print

spitskoolstoemp

Snijd de spitskool in centimeterbrede slierten. Kook 10 minuten in groentenbouillon. Laat uitlekken en bak de groente daarna in de pan met boter. Breng op smaak met peper en zout. Verwerk tot stoemp met de stamper. Meng met gebakken hamreepjes en gebakken sjalot.
spitskool groentebouillon boter peper & zout
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 spitskool
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
sjalotjes gekookte hamblokjes