champignoncrème met eendenfilet
Snijd de bruine kastanjechampignons in schijfjes en bak ze met gehakte sjalot en knoflook. Bewaar een paar gebakken schijfjes voor later. Voeg kippenbouillon toe. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper en laat 20 minuten sudderen zonder deksel. Mix de soep en zeef. Bind indien nodig met wat bloem opgelost in water. Snipper de sneetjes gerookte eendenborst in reepjes. Klop de room vast op en leg plukjes peterselie klaar. In het bord: een lepel soep, de eendenborstreepjes en lepeltje paddenstoelen. Werk af met een plukje peterselie.
cayennepeper peper & zout room peterselie gerookte eendenborstfilet kippenbouillon
Creatief Koken de              passie kookvurige
kastanje-champignons boter sjalot knoflook

champignoncrème met eendenfilet

print
Snijd de bruine kastanjechampignons in schijfjes en bak ze met gehakte sjalot en knoflook. Bewaar een paar gebakken schijfjes voor later. Voeg kippenbouillon toe. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper en laat 20 minuten sudderen zonder deksel. Mix de soep en zeef. Bind indien nodig met wat bloem opgelost in water. Snipper de sneetjes gerookte eendenborst in reepjes. Klop de room vast op en leg plukjes peterselie klaar. In het bord: een lepel soep, de eendenborstreepjes en lepeltje paddenstoelen. Werk af met een plukje peterselie.
cayennepeper peper & zout room peterselie gerookte eendenborstfilet kippenbouillon
kastanje- champignons boter sjalot knoflook
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer soep:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept