Mary Pickford bloody Mary
Ene Pete Petiot bedacht het drankje in 1921 in een bar in New York. Hij benoemde het naar de toenertijd beroemde actrice Mary Pickford. Zijn specifieke inbreng was de toevoeging van kruiden aan de combinatie van tomatensap en vodka. Je kan het glas ‘pimpen’ met staafjes selder, met of zonder blaadjes. Het drankje heeft de reputatie dat je er zombies terug tot leven mee kan brengen.
Meng 5cl vodka met 15 cl tomatensap en voeg een dash worchertersaus toe. Serveer het glas met een flesje tabasco en een vatje selderijzout.

bloody Mary

worcestershiresaus selderijzout
vodka tomatensap
Creatief Koken de              passie kookvurige print

bloody Mary

Meng 5cl vodka met 15 cl tomatensap en voeg een dash worchertersaus toe. Serveer het glas met een flesje tabasco en een vatje selderijzout.
Ene Pete Petiot bedacht het drankje in 1921 in een bar in New York. Hij benoemde het naar de toenertijd beroemde actrice Mary Pickford. Zijn specifieke inbreng was de toevoeging van kruiden aan de combinatie van tomatensap en vodka. Je kan het glas ‘pimpen’ met staafjes selder, met of zonder blaadjes. Het drankje heeft de reputatie dat je er zombies terug tot leven mee kan brengen.
Mary Pickford
worcestershiresaus selderijzout
vodka tomatensap
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
selectie:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige