Mary Pickford bloody Mary
Ene Pete Petiot bedacht het drankje in 1921 in een bar in New York. Hij benoemde het naar de toenertijd beroemde actrice Mary Pickford. Zijn specifieke inbreng was de toevoeging van kruiden aan de combinatie van tomatensap en vodka. Je kan het glas ‘pimpen’ met staafjes selder, met of zonder blaadjes. Het drankje heeft de reputatie dat je er zombies terug tot leven mee kan brengen.
Meng 5cl vodka met 15 cl tomatensap en voeg een dash worchertersaus toe. Serveer het glas met een flesje tabasco en een vatje selderijzout.
vodka tomatensap

bloody Mary

worcestershiresaus selderijzout
Creatief Koken de              passie kookvurige print

bloody Mary

Meng 5cl vodka met 15 cl tomatensap en voeg een dash worchertersaus toe. Serveer het glas met een flesje tabasco en een vatje selderijzout.
vodka tomatensap
Ene Pete Petiot bedacht het drankje in 1921 in een bar in New York. Hij benoemde het naar de toenertijd beroemde actrice Mary Pickford. Zijn specifieke inbreng was de toevoeging van kruiden aan de combinatie van tomatensap en vodka. Je kan het glas ‘pimpen’ met staafjes selder, met of zonder blaadjes. Het drankje heeft de reputatie dat je er zombies terug tot leven mee kan brengen.
Mary Pickford Ingrediënten Bereiding
worcestershiresaus selderijzout
receptfiche receptfiche de              passie Creatief Koken kookvurige