bloody Mary
Meng 5cl vodka met 15 cl tomatensap en
voeg een dash worchertersaus toe.
Serveer het glas met een flesje tabasco en
een vatje selderijzout.
Ene Pete Petiot
bedacht het drankje in
1921 in een bar in New
York. Hij benoemde het
naar de toenertijd
beroemde actrice Mary
Pickford.
Zijn specifieke inbreng
was de toevoeging van
kruiden aan de
combinatie van
tomatensap en vodka.
Je kan het glas
‘pimpen’ met staafjes
selder, met of zonder
blaadjes.
Het drankje heeft de
reputatie dat je er
zombies terug tot leven
mee kan brengen.
worcestershiresaus
selderijzout
vodka
tomatensap
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad: