Verwijder indien nodig het vel van een gebraden
kippenborst. Snijd het vlees in reepjes. Maak
een tweetal hardgekookte eieren. Laat afkoelen
en plet ze. Snijd twee dikke ringen van een
verse ananas. Verdeel in spietjes.
verse koriander
kokosroom
philadelphia
panko
kipkruiden
currypoeder
zoete sojasaus
eieren
kipsalade Hawaï
Meng deze ingrediënten naar eigen smaak en
inzicht met: mayonaise, kokosroom,
philadelphia roomkaas, kipkruiden,
currykruiden, zoete sojasaus, panko, een
borrelglas bruine rum, sap van een halve citroen
en een scheutje ketchup.
Meng alles goed. Voeg gesnipperde verse
koriander toe en meng opnieuw. Klaar. Zet koel
weg in de frigo tot gebruik.
gebraden kippenwit
verse ananas
ketchup
bruine rum
mayonaise
citroen
hot ketchup
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee: