kipsalade Hawaï
verse koriander kokosroom philadelphia panko kipkruiden currypoeder zoete sojasaus eieren
vrijgeven.

kipsalade Hawaï

Meng deze ingrediënten naar eigen smaak en inzicht met: mayonaise, kokosroom, philadelphia roomkaas, kipkruiden, currykruiden, zoete sojasaus, panko, een borrelglas bruine rum, sap van een halve citroen en een scheutje ketchup. Meng alles goed. Voeg gesnipperde verse koriander toe en meng opnieuw. Klaar. Zet koel weg in de frigo tot gebruik.
Verwijder indien nodig het vel van een gebraden kippenborst. Snijd het vlees in reepjes. Maak een tweetal hardgekookte eieren. Laat afkoelen en plet ze. Snijd twee dikke ringen van een verse ananas. Verdeel in spietjes.
Ingrediënten voor kip HawaÏ
gebraden kippenwit verse ananas ketchup bruine rum mayonaise citroen hot ketchup
de              passie Creatief Koken kookvurige
print
Verwijder indien nodig het vel van een gebraden kippenborst. Snijd het vlees in reepjes. Maak een tweetal hardgekookte eieren. Laat afkoelen en plet ze. Snijd twee dikke ringen van een verse ananas. Verdeel in spietjes.
verse koriander kokosroom philadelphia panko kipkruiden currypoeder zoete sojasaus eieren

kipsalade Hawaï

Meng deze ingrediënten naar eigen smaak en inzicht met: mayonaise, kokosroom, philadelphia roomkaas, kipkruiden, currykruiden, zoete sojasaus, panko, een borrelglas bruine rum, sap van een halve citroen en een scheutje ketchup. Meng alles goed. Voeg gesnipperde verse koriander toe en meng opnieuw. Klaar. Zet koel weg in de frigo tot gebruik.
kipsalade Hawaï
gebraden kippenwit verse ananas ketchup bruine rum mayonaise citroen hot ketchup
print recept print print print recept recept INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 ananas
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee:
de              passie Creatief Koken kookvurige