Maak pesto van pijnboompitjes, basilicum,
knoflookteentjes, parmezaan en olijflie. Doe
deze ingrediënten in een vijzel of kort in de
cutter.
Rooster pijnboompitjes. Schaaf parmezaan.
Frituur basilicumblaadjes.
Snijd de courgettes met de mandoline in
tagliatelle. Bak ze kort in een eetlepel
eendenvet. Meng met pesto. Kruid met een
paar draaien uit de pepermolen.
lamsrumpsteak
met tagliatelle
van courgette
Bak de kerstomaatjes in een beetje eendenvet
en kruid met gedroogde marjolein, tijm, peper
en zout.
Bereid de lamsrumpsteaks 4 uur op de hoge
stand in de slowcooker gevuld met eendenvet,
takjes verse tijm en rozemarijn. Bak ze kort op
hevig vuur net voor het opdienen.
eendenvet
peper uit de molen
kerstomaatjes
marjolein
tijm
rozemarijn
lamsrumpsteak
zout
pijnboompitjes
basilicum
knoflookteentjes
parmezaan
olijfolie
courgettes
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten met vlees: