omelet gedroogde ham en geitenkaas
ingrediënten - info eieren boter gedroogde ham peper uit de molen
Giet de eieren in de pan en roer om, zodat de ham gelijkmatig verdeeld wordt. Kruid met een draai peper uit de molen, maar geen zout. Verdeel gescheurde plakjes harde geitenkaas over de pan maar roer niet meer. Besprenkel met wat oude rode balsamico. Werk af een mespuntje gedroogde peterselie gemengd met knoflookpoeder en met verse basilicum. .
sneetjes geitenkaas oude rode balsamico gedroogde peterselie knoflookpoeder verse basilicum

omelet met gedroogde ham en geitenkaas

Klop een paar eieren los. Smelt boter in de pan. Bak de gedroogde ham tot krokant.
de              passie Creatief Koken kookvurige
Giet de eieren in de pan en roer om, zodat de ham gelijkmatig verdeeld wordt. Kruid met een draai peper uit de molen, maar geen zout. Verdeel gescheurde plakjes harde geitenkaas over de pan maar roer niet meer. Besprenkel met wat oude rode balsamico. Werk af een mespuntje gedroogde peterselie gemengd met knoflookpoeder en met verse basilicum. .

omelet met

gedroogde ham

en geitenkaas

Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info eieren boter gedroogde ham peper uit de molen
sneetjes geitenkaas oude rode balsamico gedroogde peterselie knoflookpoeder verse basilicum
Klop een paar eieren los. Smelt boter in de pan. Bak de gedroogde ham tot krokant.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige