witte wijnkookroomverse dragonpeper en zoutbuffelmozzarellapankoboter
Kuis alle groenten. Snijd de prei, wortelen, lente-uitjes en selder op ringen. Snijd een ui in halvemaantjes. Stoof alles onder deksel gaar in bruisende boter. Voeg toe: een glas witte wijn, een busje kookroom, een zoutarm kruidenbouillonblokje en een handvol geritste verse dragonblaadjes. Breng op smaak met peper en zout. Roer om en laat uitdampen.
Dit eenvoudige groentepannetje met witte wijn en dragon als smaakmakers, past bij vis. Lekker met bijvoorbeeld: staartvis uit de oven en nieuwe aardappeltjes in de pel.
Schep de bereiding in individuele pannetjes. Bedek met een laagje panko en in schijven gesneden buffelmozzarella. Zet 25 minuten in een oven op 185°C tot de kaas mooi gekleurd is.
witte wijnkookroomverse dragonpeper en zoutbuffelmozzarellapankoboter
Kuis alle groenten. Snijd de prei, wortelen, lente-uitjes en selder op ringen. Snijd een ui in halvemaantjes. Stoof alles onder deksel gaar in bruisende boter. Voeg toe: een glas witte wijn, een busje kookroom, een zoutarm kruidenbouillonblokje en een handvol geritste verse dragonblaadjes. Breng op smaak met peper en zout. Roer om en laat uitdampen.
Schep de bereiding in individuele pannetjes. Bedek met een laagje panko en in schijven gesneden buffelmozzarella. Zet 25 minuten in een oven op 185°C tot de kaas mooi gekleurd is.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!