aspergesaus

aspergesaus

kookroom witte wijn witte balsamico-azijn bieslook peper en zout
Snijd een busseltje verse bieslook fijn. Roer dit door de saus en breng op smaak met zout en peper. Dien de saus warm op bij asperges.
Hak een drietal dikke sjalotten fijn in een cutter. Fruit tot glazig in bruisende boter. Voeg een paar eetlepels vloeiende bloem toe en laat al roerend een minuutje garen. Schenk er nu met scheutjes tegelijk, een flesje kookroom en een borrelglas witte wijn bij. Roer met een garde tot een dikke gladde saus. Meng met een paar eetlepels witte balsamico-azijn. Controleer de smaak.
aspergesaus
sjalotjes boter vloeiende bloem
Creatief Koken de              passie kookvurige print

aspergesaus

Snijd een busseltje verse bieslook fijn. Roer dit door de saus en breng op smaak met zout en peper. Dien de saus warm op bij asperges.
Hak een drietal dikke sjalotten fijn in een cutter. Fruit tot glazig in bruisende boter. Voeg een paar eetlepels vloeiende bloem toe en laat al roerend een minuutje garen. Schenk er nu met scheutjes tegelijk, een flesje kookroom en een borrelglas witte wijn bij. Roer met een garde tot een dikke gladde saus. Meng met een paar eetlepels witte balsamico-azijn. Controleer de smaak.
kookroom witte wijn witte balsamico-azijn bieslook peper en zout
sjalotjes boter vloeiende bloem
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige