puree van bloemkool met prei

ingrediënten - info bloemkool prei ui
peper en zout nootmuskaat culinaire room boter
Doe de bloemkoolroosjes van een halve bloemkool in de blender en hak ze fijn. Stoom ze gaar in een twintigtal minuutjes op 120°C. Was en snijd een tweetal preistaven in ringen. Snijd een grote ui in halvemaantjes. Bak de preiringen met de ui in bruisende boter. Alles mag een beetje karamelliseren. Kruid met peper, zout en een snuifje nootmuskaat. Schep de bereiding bij de gestoomde en daarna uitgelekte bloemkool in een blender. Voeg een flinke scheut room toe en mix op hoogste snelheid tot een fijne mousseline. Kruid bij indien nodig.
Creatief Koken de              passie kookvurige

puree van

bloemkool met prei

bereiding
receptfiche receptfiche ingrediënten
ingrediënten - info bloemkool prei ui
peper en zout nootmuskaat culinaire room boter
Doe de bloemkoolroosjes van een halve bloemkool in de blender en hak ze fijn. Stoom ze gaar in een twintigtal minuutjes op 120°C. Was en snijd een tweetal preistaven in ringen. Snijd een grote ui in halvemaantjes. Bak de preiringen met de ui in bruisende boter. Alles mag een beetje karamelliseren. Kruid met peper, zout en een snuifje nootmuskaat. Schep de bereiding bij de gestoomde en daarna uitgelekte bloemkool in een blender. Voeg een flinke scheut room toe en mix op hoogste snelheid tot een fijne mousseline. Kruid bij indien nodig.
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige