appelchutney

appelchutney

kristalsuiker kaneelstokje takjes tijm verse gember appelazijn
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in schijfjes. Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
ingrediënten - info appelen gele ui rozijnen
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45 minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje. Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige

appelchutney

kristalsuiker kaneelstokje takjes tijm verse gember appelazijn
bereiding Ingrediënten
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in schijfjes. Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
ingrediënten - info appelen gele ui rozijnen
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45 minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje. Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige