appelchutney

appelchutney

kristalsuiker kaneelstokje takjes tijm verse gember appelazijn
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in schijfjes. Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45 minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje. Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
appelen gele ui rozijnen
Creatief Koken de              passie kookvurige print

appelchutney

kristalsuiker kaneelstokje takjes tijm verse gember appelazijn
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in schijfjes. Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45 minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje. Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
appelen gele ui rozijnen
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: appel  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 verse uien
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige