appelchutney
kristalsuiker
kaneelstokje
takjes tijm
verse gember
appelazijn
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper
een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in
schijfjes.
Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met
de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes
tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
ingrediënten - info
appelen
gele ui
rozijnen
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45
minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig
roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje.
Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.