appelchutney

appelchutney

kristalsuiker kaneelstokje takjes tijm verse gember appelazijn
de              passie Creatief Koken kookvurige
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in schijfjes. Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
ingrediënten - info appelen gele ui rozijnen
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45 minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje. Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

appelchutney

kristalsuiker kaneelstokje takjes tijm verse gember appelazijn
bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
Snijd een paar geschilde zoete appeltjes in blokjes. Snipper een gele ui. Schil een stukje verse gember en snijd het in schijfjes. Neem een kookpotje en doe er de appelblokjes in, samen met de ui, rozijnen, een kommetje suiker, een kaneelstokje, takjes tijm, schijfjes gember, een glas appelazijn.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info appelen gele ui rozijnen
Breng aan de kook, verminder het vuur en laat in ongeveer 45 minuten inkoken tot een stevige moes, onder regelmatig roeren. Verwijder de tijmtakjes en het kaneelstokje. Klaar om te gebruiken. Bewaren kan, in afgesloten potjes.
privacy beleid