zoete aardappelpuree met feta
Plet de zoete aardappelen met een aardappelstamper en meng met de ui met knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper uit de molen en zout. Meng deze bereiding met fijn verbrokkelde fetakaas. Schep de bereiding in een ovenschoteltje. Bedek met geraspte gruyère en zet het een twintigtal minuutjes in een voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gratineert.

zoete aardappelpuree met feta

feta nootmuskaat peper en zout boter gruyère
Schil de zoete aardappelen en kook ze gaar in 20 minuten. Laat uitdampen. Hak de uien met een paar knoflookteentjes fijn in een cutter en stoof ze tot glazig in een beetje boter.
Creatief Koken de              passie kookvurige
zoete aardappelen uien knoflook
print

zoete aardappel-

puree met feta

Plet de zoete aardappelen met een aardappelstamper en meng met de ui met knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper uit de molen en zout. Meng deze bereiding met fijn verbrokkelde fetakaas. Schep de bereiding in een ovenschoteltje. Bedek met geraspte gruyère en zet het een twintigtal minuutjes in een voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gratineert.
feta nootmuskaat peper en zout boter gruyère
Schil de zoete aardappelen en kook ze gaar in 20 minuten. Laat uitdampen. Hak de uien met een paar knoflookteentjes fijn in een cutter en stoof ze tot glazig in een beetje boter.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: zoete aardappelen  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
zoete aardappelen uien knoflook