zoete aardappel-
puree met feta
Plet de zoete aardappelen met een
aardappelstamper en meng met de ui met
knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper uit de
molen en zout.
Meng deze bereiding met fijn verbrokkelde
fetakaas. Schep de bereiding in een
ovenschoteltje. Bedek met geraspte gruyère en
zet het een twintigtal minuutjes in een
voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas
gratineert.
feta
nootmuskaat
peper en zout
boter
gruyère
Schil de zoete aardappelen en kook ze gaar in
20 minuten. Laat uitdampen.
Hak de uien met een paar knoflookteentjes fijn
in een cutter en stoof ze tot glazig in een beetje
boter.
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
zoete aardappelen
uien
knoflook