hasselbach aardappeltjes

aardappelen olijfolie peper en zout
Kies niet te grote aardappeltjes, was maar schil ze niet. Snijd ze in de breedte zo dun mogelijk in schijfjes maar zorg ervoor dat de aardappelen in één stuk blijven. Er bestaat daarvoor een handige gadget (zie foto onder). Leg de aardappelen in een ovenschotel. Bestuif met olijfoliespray en kruid met peper en zout. Bak de aardappeltjes in 1 uur gaar in een oven voorverwarmd op 185°C. Ze moeten mooi bruin en krokant zijn.
ingrediënten - info
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

hasselbach

aardappeltjes

ingrediënten bereiding
aardappelen olijfolie peper en zout
de              passie Creatief Koken kookvurige
Kies niet te grote aardappeltjes, was maar schil ze niet. Snijd ze in de breedte zo dun mogelijk in schijfjes maar zorg ervoor dat de aardappelen in één stuk blijven. Er bestaat daarvoor een handige gadget (zie foto onder). Leg de aardappelen in een ovenschotel. Bestuif met olijfoliespray en kruid met peper en zout. Bak de aardappeltjes in 1 uur gaar in een oven voorverwarmd op 185°C. Ze moeten mooi bruin en krokant zijn.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid