Amerikaanse wedges
aardappelen grof zout

Amerikaanse wedges

Kook vastkokende kleinere aardappelen in de pel gedurende 15 minuten. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze dan in vier wiggen maar laat de pel zitten. Frituur de wiggen een eerste keer in frituurolie op 160°C tot ze lichtbruin kleuren. Laat even rusten en frituur ze daarna volledig bruin op 180°C. Laat uitlekken en bestrooi met grof zout voor het opdienen.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

Amerikaanse

wedges

aardappelen grof zout
Kook vastkokende kleinere aardappelen in de pel gedurende 15 minuten. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze dan in vier wiggen maar laat de pel zitten. Frituur de wiggen een eerste keer in frituurolie op 160°C tot ze lichtbruin kleuren. Laat even rusten en frituur ze daarna volledig bruin op 180°C. Laat uitlekken en bestrooi met grof zout voor het opdienen.
bereiding ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid